Standaard opleidingen

Met enige regelmaat organiseren we diverse opleidingen om uw eigen kennis te vergroten en zodoende efficiënter uw CAMWorks / Solidworks CAM programmeeromgeving te gebruiken. Het maximaal aantal cursisten voor deze opleidingen bedraagt 4 personen. We vinden het namelijk prettig om iedereen tijdens de opleiding voldoende aandacht te kunnen geven.

Opleidingen op locatie

Buiten onze standaard opleidingen verzorgen we ook bedrijfsgerichte opleidingen op locatie.

Online opleidingen

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om online deel te nemen aan een van onze opleidingen.

CAMWorks / Solidworks CAM

Sinds de introductie van Solidworks 2018 is Solidworks CAM (Powered by CAMWorks) beschikbaar gekomen. Solidworks CAM maakt gebruik van de basis functionaliteit van CAMWorks voor het programmeren van cnc frees- en draaimachines. Dus ook als Solidworks CAM gebruiker bent u van harte welkom bij een onze CAMWorks / Solidworks CAM opleidingen.

Bekijk hier ons cursus aanbod

De CAMWorks Essentials opleidingen zijn tevens uitermate geschikt voor Solidworks CAM gebruikers. Met deelname aan een van onze Essentials opleidingen maakt u een vliegende start bij het gebruik van CAMWorks / Solidworks CAM voor de programmering van uw cnc machines.

Onze Advanced opleidingen bieden u de mogelijkheid om uw CAMWorks programmeerkennis verder uit te breiden met CAMWorks 3 Axis Milling en/of Mill-Turn programmeer methodes.

CAMWorks Advanced Assembly / Indexed Milling

Opleidingsduur: 1 dag
Voorkennis: CAMWorks Essentials Milling

CAMWorks Advanced 3 - Axis Milling

Opleidingsduur: 1 dag
Voorkennis: CAMWorks Essentials Milling

CAMWorks Advanced Mill - Turn

Opleidingsduur: 1 dag
Voorkennis: CAMWorks Essentials Milling en CAMWorks Essentials Turning


CAMWorks Advanced EDM

Opleidingsduur: 1 dag

Onze CAMWorks Technologie Database opleiding voorziet u in het efficiënt inrichten van de Technologie Database, zodat u in staat bent om uw eigen bewerkingsstrategiën vast te leggen en uw CAM programmeer proces vergaand te automatiseren. 

CAMWorks Technologie Database

Opleidingsduur: 1 dag
Voorkennis: CAMWorks Essentials Milling of Turning