KapersCADCAM biedt de meest complete oplossingen op het gebied van CAD/CAM, machine simulatie, DNC- en MDC-automatisering. Als specialist in de verspanende industrie leveren wij zeer innovatieve en bovenal gebruiksvriendelijke producten, voor programmering, simulatie, beheer en aansturing van CNC- machines. Wij delen al meer dan 20 jaar onze ervaring om productieprocessen bij onze klanten te optimaliseren en te begeleiden naar ‘Smart Manufacturing’.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie

Support Engineer (32/40 uur)

Als Support Engineer op onze Helpdesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en opvolgen van de gebruikersvragen. Door jouw inhoudelijke en technische kennis ben je in staat de klant snel te helpen, zodat ze verder kunnen met hun eigen proces. Je bent service- en klantgericht en gaat graag de uitdaging aan om in belang voor beide partijen de klant op de meest optimale wijze te helpen. Je werkt zelfstandig en kunt bij meer complexere vraagstukken een beroep doen op zeer ervaren collega’s.

Ben jij iemand die zich graag verder wil ontwikkelen?
Dan zijn daar volop kansen voor. Na een inwerkperiode bieden we je ook de mogelijkheid om bij klanten op locatie de volgende werkzaamheden te verrichten: standaardopleidingen en trainingen geven, implementatie- en CNC-programmeerwerk en het geven van deskundig advies (consultancy).

Ben jij:
– service- en klantgericht
– sociaal
– zelfstandig, maar ook iemand die makkelijk samenwerkt
– oplossingsgericht
– accuraat
– flexibel en leergierig
– communicatief vaardig
– iemand met passie voor techniek

Heb jij:
– bij voorkeur enkele jaren ervaring met CAD/CAM programmering van CNC machines
– minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding
– een HBO werk- en denkniveau
– ambitie om je ervaring en kennis naar een hoger plan te brengen

dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:
– een prettige werksfeer in een klein professioneel team
– een dienstverband van minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur
– een marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring
– een afwisselende functie in een innoverende markt

Enthousiast?
Herken je jezelf in het profiel én ben je gemotiveerd om bij ons te werken. Stuur dan je C.V. en je motivatie naar robert@kaperscadcam.nl

Informatie?
Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature? Neem gerust contact op met de heer Robert Kapers (06) 53 44 94 48.